Szűrés

A(z) streaming szolgáltatás kulcsszót tartalmazó cikkek

Június közepén jön a Disney+

2022. március 29. -

A Disney+, a The Walt Disney Company streaming szolgáltatása idén nyártól 42 országban és 11 új területen indul el. A Disney+ Magyarországon június 14-én indul. A szolgáltatást az alábbi árakon lehet majd igénybe venni: a havi előfizetés 2490 forint, az éves előfizetés pedig 24900 forint lesz. 

Tovább

Bővül a hazai streaming kínálat

2022. február 1. -

Díjnyertes dokumentumfilmekkel és prémium szórakoztató ismeretterjesztő műsorokkal indul el 2022. február 1-én Magyarországon a HISTORY Play nevű streaming szolgáltatás. A népszerű HISTORY Channel anyavállalata, az A+E Networks a magyar piac egyik vezető streaming platformjával, az RTL Most+-szal együttműködve teszi elérhetővé video-on-demand kínálatát.

Tovább

Összefogás a bombaerős AV és streaming szolgáltatásért

2021. március 23. -

Bejelentette stratégiai együttműködését a hálózati kommunikációs eszközöket gyártó Zyxel Networks valamint az AV és streaming technológiákban jártas WyreStorm. A kooperáció célja az internetalapú audiovizuális szolgáltatások (AV over IP) minőségének emelése, hogy a piacon jelenleg elérhető, lehető legjobb élményt kínálják a technológia üzleti felhasználóinak.

Tovább

A ViacomCBS átfogó stratégiával lép a streaming élmezőnyébe

2021. február 25. -

Befektetőknek tartott tájékoztatóján a ViacomCBS újabb részleteket árult el egyedi streaming stratégiájáról, amely az ingyenes, előfizetéses és prémium szegmensekben egyaránt erős kínálatra épít. A szabadon nézhető Pluto TV VOD és a SHOWTIME prémium OTT szolgáltatások mellett március 4-én induló Paramount+ platform teljes körű video ökoszisztémát alkot majd.

Tovább